Over ons Instain

Over Instain

Innovatief en flexibel

Instain is een innovatief en flexibel familiebedrijf. Wij maken duurzaam wonen beschikbaar. Van ontwerp tot aan installatiebeheer zorgen wij dat we aan deze belofte voldoen.

We geloven in de mogelijkheden om Nederland duurzamer te maken en zetten ons hier volledig voor in. Om duidelijk te maken waar we voor staan is hieronder onze missie en visie weergegeven.

Missie

Duurzaam wonen beschikbaar maken voor iedereen.

Dit door toepassing van installaties die hieraan bijdragen. Door de snelle ontwikkelingen in de techniek zijn er nu al vele mogelijkheden om bestaande of nieuwe woningen sterk te verduurzamen. Denk hierbij aan warmtepomptechnieken, warmte terugwinapparaten, bodemenergie, zonnepanelen, enz.. Ook in de toekomst zullen telkens nieuwe innovaties van onszelf of vanuit de markt beschikbaar komen. Onze missie is het om deze technieken te ontwikkelen, toe te passen en betaalbaarder te maken.

Visie

In 2030 voorziet elk huishouden energiepositief in haar eigen energiebehoefte.

Op dit moment consumeren en produceren we meer dan 1,5 keer zoveel als de aarde weer kan aanmaken. Energieneutraal worden alleen is daarom niet voldoende om de gemaakte schade in de natuur weer te herstellen. De gebouwde omgeving zal in meer dan alleen haar eigen energie moeten voorzien om deze natuurlijke balans te herstellen. Wij werken aan een toekomst waarin elk huishouden energie positief bij kan dragen aan het energienetwerk.

Kernwaarden

Deze missie en visie worden elke dag in de praktijk gebracht door onze mensen. Maar nog belangrijker is misschien wel de manier waarop. We doen dit persoonlijk, gepassioneerd, vernieuwend en verantwoordelijk!

Persoonlijk

Wij kiezen voor een persoonlijke positieve aanpak. Voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Aandacht voor elkaar zal leiden tot mooie toekomst. Onze klanten helpen doormiddel van bijvoorbeeld onze toegepaste kennis van duurzame technieken.

Gepassioneerd 

Elke dag iets moois maken. Door onze passie voor techniek is niks ons te gek. Deze passie zorgt ervoor dat we niet alleen betere oplossingen aandragen, maar ook voor een enthousiaste professionele sfeer.

Elke dag iets moois maken. Door onze passie voor techniek is niks te gek. Deze passie zorgt ervoor dat we niet alleen betere oplossingen ontwikkelen, aandragen, en zelfs baanbrekende innovaties realiseren, maar dit doen we ook door een enthousiaste professionele sfeer te creëren.

Vernieuwend

Door continu te verbeteren lopen we voorop. In onze genen zit de creatieve kracht om te innoveren en door te ontwikkelen. Ondanks dat de lat hoog ligt blijven we je verbazen.

Verantwoordelijk

Ook al creëren we nieuwe inzichten. Dit is absoluut geen gebakken lucht. We staan voor wat we voorstellen en zijn altijd in staat deze ideeën naar een nog hoger plan te brengen. Deze verantwoordelijkheid zorgt er voor dat onze klanten altijd mogen verwachten dat we doen wat we beloven.

Onze historie

Bekijk ons actuele nieuws

Wij zijn trots op wat we maken

Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Kijk gerust verder.

Bekijk al onze projecten Neem contact met ons op
shadow
shadow shape Waarom Instain Installatietechniek
Waarom Instain Installatietechniek

Waarom kiezen voor Instain?

  • Persoonlijk
  • Gepassioneerd
  • Vernieuwend
  • Verantwoordelijk