Project Rivierenwijk, leidinggevend monteur Adrie aan het woord!
07 oktober 2022

Project Rivierenwijk, leidinggevend monteur Adrie aan het woord!

 

Project Rivierenwijk in Deventer is in de afrondende fase beland!

Onze leidinggevend monteur Adrie vertelt in dit artikel over dit mooie project.

“Wat dit project bijzonder heeft gemaakt is de fijne samenwerking met het team, de vaklieden van o.a.  Salverda en Wolters, en het fijne contact met alle bewoners van deze mooie wijk! Natuurlijk kom je uitdagingen tegen tijdens het project, maar met een goede dosis doorzettingsvermogen en veel positiviteit hebben wij dit project samen zeer succesvol mogen afronden.

Met het team van Instain hebben wij in totaal 218 woningen mogen voorzien van: 

  • Nieuwe BKT (badkamer, keuken, toilet)
  • Vernieuwde gas, CV en waterleidingen (ook is er een gasdrukmeting uitgevoerd)
  • Nieuwe radiatoren
  • Energetische verbeteringen van de woningen d.m.v. het vervangen van mechanische ventilatie
  • Vernieuwde en gekeurde groepenkasten
  • Zonnepanelen
  • Diverse mutaties (bijvoorbeeld vernieuwd schakelmateriaal en het verleggen van leidingen)
     

Een project waarbij de bewoners tijdens de renovatie blijven wonen kan natuurlijk best een uitdaging zijn. Door een luisterend oor te bieden en nét dat stapje extra te zetten voor de bewoner hebben wij ons altijd welkom gevoeld en is er veel dankbaarheid uitgesproken vanuit de bewoners. Er is zelfs een barbecue georganiseerd door een van de bewoners, zo zijn er veel leuke gebaren geweest!

Wat het leukt maakt om leidinggevend monteur te zijn tijdens een project van deze omvang is het schakelen tussen opdrachtgever en eindgebruiker, de vrijheid in het maken van keuzes en het vertrouwen vanuit Instain. Het begeleiden, motiveren en sturen van de collega’s, maar het meest belangrijk is het teamgevoel wat alleen maar sterker wordt. Ik heb veel gehad aan mijn ervaren collega’s Manré en Hans welke veel verantwoordelijkheid en een deel van de leiding op zich hebben genomen, ik ben écht trots op ons gehele topteam! “

Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: