Project De Oude Enk, leidinggevend monteur Alex aan het woord!
29 november 2022

Project De Oude Enk, leidinggevend monteur Alex aan het woord!

In deze samenwerking met Wolters en diverse andere partijen leveren wij een mooie bijdrage aan de verduurzaming van appartementencomplex "De Oude Enk"!

Leidinggevend monteur Alex heeft de dagelijkse leiding en vertelt over dit mooie project.

“Wat dit project speciaal maakt is de doelgroep, gezien het een wooncentrum is voor ouderen. Wij proberen zoveel als mogelijk rekening te houden met de bewoners zodat deze zo min mogelijk hinder ervaren tijdens de werkzaamheden. Het fijne is dat wij met een vast team op deze klus aan het werk zijn, wij zijn op elkaar ingespeeld als team en de bewoners kennen onze jongens inmiddels ook. Tijdens de werkzaamheden is er natuurlijk ook ruimte voor een gezellig praatje!

In het appartementencomplex, welke bestaat uit 200 woningen, verzorgt Instain de volgende aanpassingen:

  • Woningen worden voorzien van energiezuinige co2 gestuurde mechanische ventilatiesystemen;
  • CV leidingen worden vernieuwd, tevens worden de nieuwe leidingen geïsoleerd;
  • Radiatoren worden gedemonteerd en gemonteerd op vernieuwde panelen;
  • Het hoofdriool welke zich bevindt in de parkeergarage en berging wordt geheel vernieuwd, de bestaande riolering in de woningen wordt geïnspecteerd op eventuele gebreken;
  • Plaatsen van drukgestuurde dakventilatoren, voor een optimale energiezuinige balans met juiste hoeveelheid luchtverversingen. 

Het leuke aan mijn rol in dit project is de uitdaging om de bewoners, ons team en natuurlijk de opdrachtgever tevreden te stellen. Door een fijne werksfeer te creëren, het werk goed voor te bereiden d.m.v. het monitoren van de planning en zorgen voor alle benodigde materialen lopen wij mooi op schema! “

 

Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: