Maak kennis met vakman Gerrit, werkzaam voor onze afdeling zonnestroom!
16 februari 2023

Maak kennis met vakman Gerrit, werkzaam voor onze afdeling zonnestroom!

Gerrit heeft ruim 3 jaar geleden een carrière switch gemaakt, hij zocht destijds een nieuwe uitdaging en het installeren van zonnepanelen interesseerde hem. Zo is Gerrit uiteindelijk bij Instain terechtgekomen en daar zijn wij tot op de dag van vandaag erg blij mee!

“Ik ben geen persoon om de hele dag binnen te zitten, geef mij maar een afwisselende dag in de buitenlucht met ons fijne team aan collega’s en een tevreden klant als eindresultaat. Ik heb al veel mooie projecten mogen afleveren samen met ons team, van een rijtjeswoning tot een groot project met ruim 300 panelen! Ook het contact met de klant is leuk, mensen zijn vaak erg vriendelijk en wij worden regelmatig verwend met koffie en een lekkere koek!

Wij werken in teams van 3 waarbij 2 monteurs de werkzaamheden op het dak verrichten en een elektrotechnisch monteur de binneninstallatie verzorgd. Inmiddels hebben wij een fijne groep aan collega’s verzameld maar wij zijn nog op zoek naar versterking voor onze teams. Het is belangrijk dat je goed in teamverband kan werken, van aanpakken weet en geen hoogtevrees hebt!

Verduurzaming is een onderwerp waarmee steeds meer mensen bekend zijn. Waar woningbouwverenigingen al een lange tijd bezig zijn met verduurzamen door middel van onder andere zonnepanelen, is merkbaar dat de particuliere markt hier ook steeds meer in wil investeren. Dit maakt mijn werk nog leuker en afwisselender gezien de verschillende woningtypes en mogelijkheden. Onlangs hebben wij bijvoorbeeld het dak van een monumentaal pand in Apeldoorn mogen voorzien van zonnepanelen, zoals ook op de foto’s te zien. Een mooi project met een mooi eindresultaat.”

 

Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: