Waarom instain     Installatietechniek

Leerling Timmerman

Ben jij een gedreven jongeman/vrouw en kunnen jouw handen maken want je ogen zien? Wij bieden misschien wel de meest afwisselende baan binnen ons bedrijf.

De werkzaamheden variëren van nieuwbouw- en renovatieprojecten, van ruwbouw tot interieurbouw. Als Leerling Timmerman ga jij samen met een ervaren vakman de fijne kneepjes van het vak leren. De werkzaamheden vinden plaats bij al onze vestigingen.

Delen van deze vacature kan middels de knoppen hier onder:

Wij vragen

Als Leerling Timmerman heb je oog voor ruimte en veiligheid. Je bent daarnaast handig, heb je affiniteit met techniek, ben je netjes, geordend én nauwkeurig. Je vindt samenwerken leuk, maar je kan ook prima zelfstandig werken. Je bent resultaatgericht en flexibel. Daarnaast ben je een echte doener en stroop je graag de mouwen op om aan de gang te gaan. Je vindt het leuk om zowel binnen als buiten aan de slag te gaan.

Solliciteer direct op deze vacature

Naar alle vacatures

Wij bieden

Heb je net een vmbo-opleiding achter de rug, een technische vooropleiding gevolgd en wil je je verder specialiseren? Of ben je opgeleid in een heel andere richting, maar heb je belangstelling in de bouw? Dan zijn wij opzoek naar jou!

Instain biedt de mogelijkheid om een BBL-opleiding te gaan volgen als timmerman. Werken én leren met een erkend diploma als eindresultaat.

Geen VCA, geen probleem, ik meld jou aan!

 

Solliciteer direct op deze vacature

Naar alle vacatures
shadow
shadow shape Waarom Instain Installatietechniek
Waarom Instain Installatietechniek

Waarom kiezen voor Instain?

  • Persoonlijk
  • Gepassioneerd
  • Vernieuwend
  • Verantwoordelijk