Over ons Instain

Over Instain

Innovatief en flexibel

Instain is een innovatief en flexibel familiebedrijf. Wij maken duurzaam wonen beschikbaar. Van ontwerp tot aan installatiebeheer zorgen wij dat we aan deze belofte voldoen.

We geloven in de mogelijkheden om Nederland duurzamer te maken en zetten ons hier volledig voor in. Om duidelijk te maken waar we voor staan is hieronder onze missie en visie weergegeven.

Missie

Duurzaam wonen beschikbaar maken voor iedereen, door toepassing van installaties die hieraan bijdragen.

In de huidige stand der techniek zijn veel mogelijkheden om bestaande of nieuwe woningen sterk te verduurzamen. Denk hierbij aan warmtepomptechnieken, warmte terugwinapparaten, bodemenergie, photo voltaische cellen (zonnepanelen), enz. De missie zorgt ervoor dat we continu aan het onderzoeken zijn naar de mate waarin nieuwe technieken ontwikkeld en betaalbaarder worden. De uitkomsten van  deze onderzoeken worden gebruikt in de aangeboden producten voor onze klanten.

Visie

Elk huishouden moet energiepositief in haar eigen energiebehoefte kunnen voorzien. Door slimme investeringsanalyses in de bestaande en nieuwbouwomgeving zal in deze grote marktbehoefte worden voldaan.

Op dit moment consumeren en produceren we meer dan 1,5 keer zoveel als de aarde weer kan aanmaken. Energieneutraal worden alleen is daarom nog niet voldoende om de gemaakte schade in de natuur weer te herstellen. De gebouwde omgeving zal in meer dan alleen haar eigen energie moeten gaan voorzien om deze natuurlijke balans te herstellen.

Kernwaarden

Deze missie en visie worden uitgedragen door onze mensen. Maar nog belangrijker is misschien wel de manier waarop. Persoonlijk, gepassioneerd, vernieuwend en verantwoordelijk is hoe we dit doen.

Persoonlijk

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak. Voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Aandacht voor elkaar zal leiden tot mooie toekomst. Naast onze relaties staan en ze helpen met onze toegepaste kennis is wat we doen.

Gepassioneerd 

Elke dag iets moois maken. Door onze passie voor techniek is niks ons te gek. Deze passie zorgt ervoor dat we niet alleen betere oplossingen aandragen, maar ook voor een enthousiaste professionele sfeer.

Vernieuwend

Door continu te verbeteren kun je voorop meedoen. In onze genen zit de creatieve kracht om te innoveren en door te ontwikkelen. Ondanks dat de lat hoog ligt blijven we verbazen.

Verantwoordelijk

Ook al creëren we nieuwe inzichten. Dit is absoluut geen gebakken lucht. We staan voor wat we voorstellen en zijn altijd bereid deze ideeën bij te stellen. Deze verantwoordelijkheid zorgt er voor dat onze klanten altijd mogen verwachten dat we doen wat we beloven.

Onze historie

Bekijk ons actuele nieuws

Wij zijn trots op wat we maken

Hieronder zie je een aantal voorbeelden. Kijk gerust verder.

Bekijk al onze projecten Neem contact met ons op
shadow
shadow shape Waarom Instain Installatietechniek
Waarom Instain Installatietechniek

Waarom kiezen voor Instain?

  • Persoonlijk
  • Gepassioneerd
  • Vernieuwend
  • Verantwoordelijk