Instain en Chiel Siemers de Duurzame installateur slaan de handen in één.
27 maart 2020

Instain en Chiel Siemers de Duurzame installateur slaan de handen in één.

Instain en Chiel Siemers de Duurzame installateur slaan de handen in één.

 

Duurzaam wonen beschikbaar maken op een steeds grotere schaal!

Zoals u misschien al weet is Instain uniek in zijn duurzame kennis in de woningbouw, zijn kwaliteit en service. Steeds meer klanten weten ons te vinden en ons bedrijf is in de afgelopen jaren dan ook flink gegroeid.

Daarom slaan Instain en Chiel Siemers de Duurzame Installateur de spreekwoordelijke handen in één. Chiel Siemers en Matthijs de Pater zijn de afgelopen periode druk bezig geweest om deze overname nauwkeurig voor te bereiden.

 

Vanaf heden is de overname een feit. CS de Duurzame installateur blijft de komende tijd onder dezelfde naam opereren en zal op termijn overgaan naar de nieuwe groene uitstraling van Instain.

De belangrijkste gemeenschappelijke waarde van de bedrijven zit hem in de mens. Collega’s die elkaars vrienden zijn en een omgeving waar je met plezier kan werken. Of anders gezegd een omgeving waarin iedere collega centraal staat. Alle ruimte en middelen zijn er om je eigen ontwikkeling en carrière vorm te geven. Veel lachen en sociaal met elkaar werken aan een betere toekomst. Deze kernwaarde is tot aan de haarvaten in de organisaties aanwezig.

 

Deze samenvoeging betekend voor de Instain groep dat F-gassen certificering, zegelrecht, specialistische kennis van duurzame energievoorzieningen, service, onderhoud, renovatie en nieuwbouw worden samengevoegd.

 

Ondanks deze moeilijke tijd in de wereldeconomie en wereldgezondheid hopen we toch met ons ondernemerschap de woningbouwmarkt verder te verduurzamen. Zowel in de bestaande als in de nieuwbouw. Door juist nu deze stap te zetten laten we zien dat we werkelijk alles willen doen om de woningmarkt in Nederland door de energietransitie heen te helpen.

 

Wij zijn trots op deze fusie en zien de toekomst daarom graag in de ogen. Mocht u vragen hebben van welke aard dan ook dan kunt u contact met ons opnemen via de bekende wegen of via de website www.instain.nl of www.csinstallatietechniek.nl.

 

Gegarandeerd een klasse hoger!

 

Om de overname te vieren en u kennis te laten maken met onze nieuwe producten trakteren wij u op een korting van 15% op de installatie van uw zonnepanelen.

 

Delen van dit artikel kan middels de knoppen hier onder: